HVEM ER JEG? | E-POST | OPPSKRIFTER

Hvem er jeg?

Hei alle sammen! Tenkte det var lurt å skrive et lite innlegg om hvem jeg egentlig er. Jeg heter da Helene, er 25 år og bor i Sylling. Jeg er født og oppvokst i Slemmestad sammen med mamma, pappa og lillesøster. Høsten 2011 var jeg så heldig å finne med en kjekkas av en odelsgutt. På det tidspunktet bodde jeg i Drammen. Jeg solgte leiligheten min der og flyttet inn til kjæresten. Nå har jeg bodd her i Sylling i 2 år og trives kjempe godt!

I Januar i år kjøpte vi gården til mine svigerforeldre. Vi har enda ikke flyttet inn på gården da de er mitt i byggeprosessen av et nytt hus. Så de skal få lov til å bo på gården til det står ferdig:) Vi håper på at rundt påsketider neste år at vi kan flytte inn. Da vil jeg selvfølgelig dele hele prosessen med dere. For vi har litt oppussingsplaner. Gleder meg kjempe mye!

Sånn som ting er nå så bor vi i et lite hus rett borti veien for gården. Her bor vi med to katter og vårt nyeste familiemedlem, hunden Daisy. Hun er av rasen Australsk Cattledog. De er avlet frem til å brukes på kyr. Så det var litt derfor vi valgte den rasen da vi har 63 kyr på gården. Og i løpet av sommeren kommer det fler. Vi driver ikke en melkegård, men storfe. Om det er noen der ute som kjenner til forskjellige raser så har vi Charolais kuer og et fjøs med NRF okser. 

Jeg er vel kanskje ikke en typisk "bondefru". Noen av mine største interesser er sminke, interiør og ikke minst baking. Jeg er også utdannet elektriker og jobber som Mary Kay konsulent. En god blanding av det feminine og det ikke så feminine hehe. 

 

 

Dette er Daisy. Her passer hun på oksene i fjøset:)Her har vi bedekningsoksen vår. Han går nå på beite med kuene.                                                                 

Daisy kikker utover "kongeriket" sitt :)

Her nusser jeg litt på kalven Millie <3


Og dette er meg :)

 

Tror jeg har fått med meg det meste da. Men om det er noen dere skulle lure på så er det bare å spørre i vei:)

 

2 kommentarer

LarsenFoto

26.06.2014 kl.21:32

Så mange fine bilder! :D Gleder meg til å se mer! :D

Hilsen Camilla! :) (bonde nr 2)

Bondepike

27.06.2014 kl.22:31

LarsenFoto: Tusen takk :D hihi

Skriv en ny kommentar

Bondepike

25, Lier

Jeg heter Helene og bor med min samboer, to katter og en hund i Sylling i Lier. Vi har i januar 2014 tatt over gården til mine svigerforeldre og her har vi startet med kyr. Denne bloggen handler om mitt liv på gården og min lidenskap for interiør og baking. Kontakt: bondepike@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits