HVEM ER JEG? | E-POST | OPPSKRIFTER

Endelig kvelden!

Da var det endelig kvelden. Fjøset et tatt og middagen er spist. I dag hadde Jørgen kjøpt med hamburgere fra en annen bonde vi kjenner fra Lier. De kom rett fra slakteren i dag hvis ikke jeg husker feil. Så da var det ikke noe å lure på, burger til middag! :D Det må være den beste hamburgeren jeg har smakt. Ikke en sånn frossen sak som ser så stor å fin ut i frysedisken og krymper til en liten hockeypuck når du steker den. Denne var like stor før og etter og smakte helt himmelsk. Ikke tilsatt noe kjemikalier sånn som ting i butikken gjerne er gjort. Jeg betaler gladelig litt ekstra for bedre kvalitet. Så dette skal vi fortsette med. Også når vi begynner å slakte våre egne. 

Vi var også ute på beite til kuene i dag med en ny kasse med mask. For de som ikke vet hva mask er, så er det det som er igjen etter at bryggeriene har laget øl. Det er masse næring i det og kuene elsker det! Når de så traktoren vår kom de løpene som noen galninger nedover jordet hehe. 

 


Håper dere har en fin kveld!

 

2 kommentarer

Victoria Wisløff

25.06.2014 kl.22:49

Kos deg resten av onsdagskvelden!

Bondepike

25.06.2014 kl.23:26

Victoria Wisløff: Takk, du også!:)

Skriv en ny kommentar

Bondepike

25, Lier

Jeg heter Helene og bor med min samboer, to katter og en hund i Sylling i Lier. Vi har i januar 2014 tatt over gården til mine svigerforeldre og her har vi startet med kyr. Denne bloggen handler om mitt liv på gården og min lidenskap for interiør og baking. Kontakt: bondepike@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits