HVEM ER JEG? | E-POST | OPPSKRIFTER

Babyklær

Dagen i dag har gått noe så innmari fort! Har vært hjemme hos mamma og pappa i Slemmestad for å rydde i babyklær og leker. Selv om jeg har bodd hjemme fra siden jeg var 19 så har noen ting blitt stående igjen. Men nå trengte mamma plassen på boden, så da var det bare å rydde! Fikk kastet masse heldigvis. Men bilen er helt stappfull av ting og jeg fikk ikke med meg alt engang. Det var litt morro å se igjennom alt. For det var jo alt fra bittesmå babyklær til skoledagbøker fra tenårene. Og for ikke å snakke om Barbie. Herregud... Kan vel si det sånn at noen likte å leke med Barbie :P Så får håpe at enten jeg eller søstern får en jente når den tid kommer hehe. I dag ble det skikkelig norsk husmannskost til middag også. Hjemmelagde karbonader, poteter, stekt løk, ertepurè og brun saus. I følge min samboer så var det noe av det beste han hadde smakt og han sa det var til og med bedre enn taco. Så det sier vel sitt :P hehe. 

 

Nå skal jeg bare ta livet med ro resten av kvelden. Blir jammen sliten av all ryddingen! 

5 kommentarer

Nicolay

02.07.2014 kl.22:13

Det der så knallgodt ut :) flink du

02.07.2014 kl.23:59

Nam... Ble sulten nå... :)

Jeanette =)

03.07.2014 kl.10:10

Flott innlegg! :)

Vil du ha gratis wrap fra itworks?

Du kan også bestille om du ønsker det, send meg gjerne en privat melding inne på siden om du ønsker å vite mer om dette.

Denne wrappen kan brukes fra halsen og ned, hvor du vil. Innstramming, toning av opp strammende altså full kropps forming! Kan brukes til alt, få synlige muskler, fjerne arr og cellulitter, toner huden, strammer og former kroppen slik du ønsker det. Fantastiske bilder ligger ute på siden, du bare må se!!! :D

Produktet er laget av 100% naturlige ingredienser som blomster ekstrakter og urter. (trykk på bildet) Husk og LIK siden og DEL den, har så lyst å dele ut en wraps snart til en heldig en :)

Bondepike

03.07.2014 kl.20:45

Nicolay: Tusen takk :)

Bondepike

03.07.2014 kl.20:46

Anonym: Så bra :) hehe

Skriv en ny kommentar

Bondepike

25, Lier

Jeg heter Helene og bor med min samboer, to katter og en hund i Sylling i Lier. Vi har i januar 2014 tatt over gården til mine svigerforeldre og her har vi startet med kyr. Denne bloggen handler om mitt liv på gården og min lidenskap for interiør og baking. Kontakt: bondepike@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits