HVEM ER JEG? | E-POST | OPPSKRIFTER

Klarer ikke gå!!

Har vært å trent igjen i dag.... Med en venninne denne gangen. Og det var lår og rumpe som fikk gjennomgå i dag. Angrer litt på at jeg ikke dro på butikken først. For jeg følte meg som en krøpling der jeg gjorde et tappert forsøk på å gå. Bare å sette meg ned er et rent helvette haha. Så tørr ikke tenke på hva morgen dagen bringer en gang :P Vet bare at store deler av det som skal gjøres involverer å sitte på en stol haha. Men må jo gå tur med lille bebbisen og så har jeg planer om å bake. Cupcakes denne gangen. Det er vel det jeg liker best å bake :) Så oppskrift på dem kommer i morgen!

 

Rett bak huset er det en jordbæråker. Vi pleier å gå igjennom den når vi skal på tur. Ser ut som at det snart blir bær her også. Er mye senere sesong på de jordbærene som dyrkes her oppe. 
Håper alle har en fin kveld! Og ikke har like vondt for å gå som meg :P 

4 kommentarer

Marte Pettersen

03.07.2014 kl.21:46

Haha, uff! Er litttt deilig å kjenne det på kroppen da!

Bondepike

03.07.2014 kl.21:47

Marte Pettersen: Ja er litt deilig å kjenne at man lever :P haha

Camilla Larsen

04.07.2014 kl.14:08

Da er vi to!! :)

Bondepike

04.07.2014 kl.14:28

Camilla Larsen: To krøplinger på festen i morgen da? :P hehe

Skriv en ny kommentar

Bondepike

25, Lier

Jeg heter Helene og bor med min samboer, to katter og en hund i Sylling i Lier. Vi har i januar 2014 tatt over gården til mine svigerforeldre og her har vi startet med kyr. Denne bloggen handler om mitt liv på gården og min lidenskap for interiør og baking. Kontakt: bondepike@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits