HVEM ER JEG? | E-POST | OPPSKRIFTER

Drømmeland

Hei alle sammen :) Dagen i dag har ikke vært så veldig spennende. Det har regnet ut av en annen verden, så har tilbrakt mye tid inne for å si det sånn. Store deler av dagen har gått til å drømme meg bort egentlig. Delvis til varmere strøk, men mest til den dagen vi kan flytte inn på gården. Vi har jo kjøpt gården. Men svigers må bygge ferdig det nye huset sitt før vi kan overta. Og det klør jo i interiørfingra mine til å få begynt. Så i dag har jeg tegnet alle rom og innredet dem. Funnet møbler, lamper osv på nett og prøvd å se for meg hvordan alt blir når det blir ferdig. Gleder meg også til å vise før og etter bilder til dere. Selv om jeg har gjort meg opp en mening om hvordan til skal se ut nå. Så tørr jeg nesten vedde på at jeg har forandret mening om noe av det når tiden kommer. Men sånn er det bare :) hehe.

Nå derimot skal jeg drikke på koppen min med te. Og så løpe en runde gjennom dusjen før det er sengetid. Å nei. Det holdt jeg på å glemme. Vi må jo innom fjøset også. Jaja da går vel den kvelden også haha. 

Er i skikkelig bakehumør om dagen. Så tror faktisk det kommer en oppskrift i morgne også :D

 

Håper alle har hatt en fin mandag!

2 kommentarer

Klar for en oppskrift :)

Ha en fortsatt fin tirsdag :)

Bondepike

08.07.2014 kl.21:22

FlestLesere: Takk det samme :)

Skriv en ny kommentar

Bondepike

25, Lier

Jeg heter Helene og bor med min samboer, to katter og en hund i Sylling i Lier. Vi har i januar 2014 tatt over gården til mine svigerforeldre og her har vi startet med kyr. Denne bloggen handler om mitt liv på gården og min lidenskap for interiør og baking. Kontakt: bondepike@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits