HVEM ER JEG? | E-POST | OPPSKRIFTER

Pærecupcakes

Heisann :) Bakingen i dag har jammen ikke vært lett. Det er vel ingenting annet enn selve cupcakesene som har samarbeidet. Å gjøre to ting på en gang er ikke alltid så lett. For som topping skulle det vært krem. Men så har vi jo en hundevalp, og hun måtte finne på noe sprell i det jeg lager den. Så før jeg visste ord av det hadde jeg plutselig smør :P Men jeg holdt hodet kaldt og prøvde å finne en annen løsning. Så jeg lagde en annen frosting som jeg har lagd mange ganger til cupcakes før. Og jeg tror faktisk den passet mye bedre til :D Så da gir jeg dere oppskriften på den i stedet for orginalen. 

Men oppskriften er britisk. Og i England har de noe som heter Self-raising flour. Det skal det i denne oppskriften. Jeg er så heldig og ha en søster som bor i England, så har fått tak i dette melet der. Men regner med at ikke dere har noe sånt. Så da brukte jeg google.

Og dette var det jeg fant: Hvis du ikke har self-raising flour og du har en oppskrift som krever det, kan du lage din egen ved å kombinere 1 kopp (ca 2,5 dl) vanlig mel med 1 ts bakepulver og 1/4 ts salt. 

Mulig du må lage dobbelt med self-raising flour for at det skal bli 300 g som oppskriften krever. Håper dette gjorde ting litt enklere for dere :)

 

Oppskrift 12 cupcakes:

  • 300 g self-raising flour
  • 1 ts bakepulver
  • En klype salt
  • 85 g sukker
  • 250 ml melk
  • 2 medium store egg
  • 100 g usaltet smør, smeltet
  • 2 modne pærer, skrellet, rensket og delt opp

 

Forvarm ovnen til 200 grader C. Ha muffinsformer i et muffinsbrett. Sikt mel, bakepulver og salt i en bolle og rør inn sukkeret. Bland sammen melk, egg og smeltet smør. Hell de våte ingrediensene i de tørre og tilsett pærene. Rør sammen til alt er blandet. Røren vil være klumpete pga pærene. Fyll muffinsformene 2/3 fulle og stek i den forvarmede ovnen i 15-20 minutter. Avkjøl i muffinsbrettet i 5 minutter før du setter de på rist til de er helt avkjølt.

 

Oppskrift frosting:

  • 600 g melis
  • 100 g usaltet smør, romtemperert
  • 250 g kremost (f.eks philadelphia ost)

 

Visp melis og smør på lav hastighet til det er blandet og har en pudderaktig konsistens. Tilsett kremost og bland på middels til høy hastighet til frostingen er luftig og glatt.

Dekorer gjerne med tynne skiver av pære.

 

 

Nå skal jeg kose meg litt med selvplukkede sukkererter fra eget jordet. (Er egentlig kumat, men stjeler litt før Jørgen får slått det :P)

 







Ha en fin kveld!




14 kommentarer

Silje

08.07.2014 kl.21:25

Skulle ønske jeg kunne bake :p De fristet veldig! Søt valp forresten :)

Bondepike

08.07.2014 kl.21:27

Silje: Øvelse gjør mester vettu :D hehe. Tusen takk! Hun er lille bebbisen vår <3

Linda Taylor

08.07.2014 kl.22:10

De så kjempe gode ut :D

Ingeborg

08.07.2014 kl.22:17

De så helt lekre ut!! Namnam ;-**

Mia Ulfsnes

08.07.2014 kl.22:52

Nam, de så veldig gode ut! Må prøves :-)

solveigfjell

08.07.2014 kl.23:01

Åh, så godt det så ut!

Silje Halland

08.07.2014 kl.23:07

Åå, dette må jeg prøve ut! De så jo kjempelekre ut, og hunden var også veldig fin!:)

Chrisette

08.07.2014 kl.23:12

Det så virkelig dødsdigg ut.. desverre for meg spiser jeg ikke sukker for tiden! *sukk*

- Jeanette -

Bondepike

08.07.2014 kl.23:36

Linda Taylor: Takk, det var de også :D

Bondepike

08.07.2014 kl.23:37

Ingeborg: Tusen takk :D

Bondepike

08.07.2014 kl.23:38

Mia Ulfsnes: Kjempe enkle å lage! Samboeren har allerede slukt flere :P hehe

Bondepike

08.07.2014 kl.23:38

solveigfjell: Takk, de var veldig gode :)

Bondepike

08.07.2014 kl.23:39

Silje Halland: Åh tusen takk! Ja hun er en liten hjerteknuser <3

Bondepike

08.07.2014 kl.23:41

Chrisette: Du får lage de en dag du er tilbake på sukkervogna da vettu:p Gode kan jeg garantere at de er!!

Skriv en ny kommentar

Bondepike

25, Lier

Jeg heter Helene og bor med min samboer, to katter og en hund i Sylling i Lier. Vi har i januar 2014 tatt over gården til mine svigerforeldre og her har vi startet med kyr. Denne bloggen handler om mitt liv på gården og min lidenskap for interiør og baking. Kontakt: bondepike@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits