HVEM ER JEG? | E-POST | OPPSKRIFTER

Babybesøk

Hei :) Det ble ikke noe blogging i går gitt. Selv om det var planen. Men når jeg satte meg ned for å skrive et innlegg så fant jeg jo fort at dagen min egentlig hadde vært ganske kjedelig. Det mest interessante jeg hadde gjort var å endelig få tømt bilen for babyting som jeg hentet hos mamma og pappa forrige uke. Så det eneste jeg hadde skrevet var "God kveld". Men to minutter etterpå tikket det inn en melding og jeg var invitert til å hilse på familiens nyeste familiemedlem. Lørdag 14.juni fikk jeg nemlig enda en liten fetter. Og når jeg sier liten så mener jeg liten. Han er født en og en halv mnd for tidlig å veide bare rett over 2 kg når han ble født. Men herregud å nydelig han er!! Ser nesten ut som en liten dokke. Så da skjedde det noe spennende i går likevel :D Men jeg kom hjem så sent så tenkte det var like greit å skrive i dag.

Nå får jeg snart ny header og sånt også. Hun som skal lage det for meg har endelig kommet hjem fra ferie. Så gleder meg til det er på plass! Føler bloggen ser litt kjedelig ut nå.Nå skal jeg få i meg litt frokost før jeg begynner på dagens planer. Ha en fin torsdag alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bondepike

25, Lier

Jeg heter Helene og bor med min samboer, to katter og en hund i Sylling i Lier. Vi har i januar 2014 tatt over gården til mine svigerforeldre og her har vi startet med kyr. Denne bloggen handler om mitt liv på gården og min lidenskap for interiør og baking. Kontakt: bondepike@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits