HVEM ER JEG? | E-POST | OPPSKRIFTER

Forretningsidè

Hei:) Det ble jammen ingen blogging i går heller. Hele dagen gikk så fort. Jeg har nemlig kommet på en liten forretningsidé. Jeg skal ikke røpe hva det er helt enda, men jeg satt å jobbet med det i hele går. Håper virkelig at jeg får til det jeg har tenkt. Og om jeg gjør det, så skal dere selvfølgelig få vite hva det er :) Jeg er så spent!! Skal nok jobbe litt mer med det i kveld tenker jeg. Hittil i dag så har vi vært å badet med Daisy. Eller Jørgen har badet med Daisy hehe. Jeg har bare vasset. Er litt pinglete når det gjelder badetemperatur :P Men Daisy bryr seg ikke. Hun elsker vann!! 

Vi har også fått ryddet opp resten i fjøset etter at oksene hadde gjort litt ugagn og stukket av. Så er litt sliten i ryggen av å stå bøyd for å spyle all kubæsjen. Nå tenkte jeg å begynne på middagen så vidt. Skal ha pølser i dag og tenkte jeg skulle prøve meg på hjemmelaget pølsebrød. Jørgen spurte så pent om ikke jeg kunne lage det. For hamburgerbrødene ble så gode :) Så da kan jeg jo ikke si nei hehe. 

Noen flere som har lagd pølsebrød selv før?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Bondepike

25, Lier

Jeg heter Helene og bor med min samboer, to katter og en hund i Sylling i Lier. Vi har i januar 2014 tatt over gården til mine svigerforeldre og her har vi startet med kyr. Denne bloggen handler om mitt liv på gården og min lidenskap for interiør og baking. Kontakt: bondepike@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits