HVEM ER JEG? | E-POST | OPPSKRIFTER

Pure Vanilla Cupcakes

I dag har jeg bakt vanilje cupcakes med vanilje kremost topping. Tror dette er en av mine favoritt smaker nr det kommer til cupcakes. Ikke mektig. Bare helt enkelt, vanilje. I denne oppskriften skal det ogs self-raising flour. Hvordan man lager det finner dere her.

Oppskrift 24 cupcakes:

  • 225 g usaltet smr (rom temperert)
  • 225 g sukker
  • En klype salt
  • 1 1/2 ts vanilje ekstrakt (Kan ogs bruke frene fra en halv vanilje stang)
  • 4 medium store egg
  • 225 g Self-raising flour

Forvarm ovnen til 175 grader C og ha muffinsformer i to muffinsbrett (Eller gjr som meg og bruk et brett to ganger). Ha smr, sukker, salt og vanilje i en bolle og bland til det blir kremete, lyst og fluffy. Ha eggene i et dl ml eller en mugge og bland de sammen med en gaffel. Hell eggene sakte i rren mens du blander p hy hastighet. Hvis rren skiller seg fr du har helt opp i alle eggene, ha 2-3 ss mel i blandingen. Rr sammen. Ha deretter resten av eggene i rren. Sikt resten av melet inn i rren og bland sammen. Fyll muffinsformene 2/3 fulle og stek i den forvarmede ovnen i 15-20 minutter.

Nr det er ca 5 minutter igjen til det frste brettet er ferdig lager du en vanilje sirup.

  • 60 ml vann
  • 60 g sukker
  • 1/2 ts vanilje ekstrakt

Ha vann og sukker i en kjele og kok opp. Bland til alt sukkeret er opplst. Ta vekk fra varmen og la den avkjles. Nr den har blitt litt avkjlt har du i vaniljen og blander sammen. Nr alle cupcakesene er ferdig stekt og avkjlt litt men er fortsatt litt lunkne. Pensle dem med vanilje sirupen. Dette vil trekke inn i cupcakesene og gi en nydelig smak!

Vanilje kremost topping:

  • 250 g kremost (Gjerne Philadelphia ost)
  • 250 g usaltet smr (rom temperert)
  • 625 g melis
  • Frene fra 1/2 vaniljestang

Ha kremosten i en bolle og bland til den er myk og kremete. Sett til side. I en annen bolle har du smr og en tredjedel av melisen. Bland til det er kremete, lyst og fluffy. Tilsett enda en tredjedel av melisen og repeter. Tilsett resten av melisen og bland igjen. Pass p at du fr med alt som er p kanten i bollen ogs. Tilsett kremosten og vaniljen litt etter litt og bland p lav hastighet.







Var dette noe som fristet? :)

3 kommentarer

Svigerss💦

16.07.2014 kl.19:37

Ser fantastisk ut ;)

Bondepike

16.07.2014 kl.20:40

Svigerss: Tusen takk :D
Takk for oppskrift. Skal g og gi den til samboerne mine n :D

Bondepike

18.07.2014 kl.12:05

FlestLesere: Hehe ja det er lurt. S kan de lage til deg :D

Skriv en ny kommentar

Bondepike

25, Lier

Jeg heter Helene og bor med min samboer, to katter og en hund i Sylling i Lier. Vi har i januar 2014 tatt over grden til mine svigerforeldre og her har vi startet med kyr. Denne bloggen handler om mitt liv p grden og min lidenskap for interir og baking. Kontakt: bondepike@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits