HVEM ER JEG? | E-POST | OPPSKRIFTER

Venninnedag

Dagen i går gikk så fort at jeg skjønner det nesten ikke en gang. Ikke så lenge etter at jeg hadde stått opp fikk jeg en melding av en av mine beste venninner Mette. Hun lurte på om ikke hun kunne komme på besøk en tur. Og det kunne hun jo :D Så jeg heiv meg rundt og fikk gått tur med Daisy og sånt før hun kom. En av planene mine var å prøve meg på å bake terte for første gang. Så jeg hadde nesten nettopp begynt på den da hun kom. Vi hadde så mye å skravle om at jeg glemte helt å ta bilde av det ferdige resultatet. Men har et fra før vi satte den i ovnen. Vi endte opp med å spise med skje rett ut av forma mens vi drakk te og så på Magic Mike. Kunne vel ikke blitt bedre det :PDet ble fersken terte med vaniljekrem. Strødde over kanel når den var ferdig. NAM!!!

Til middag ble det hjemmelaget lasagne. Og det er så godt!! Og den jeg lager er så enkel. Faktisk enklere enn pose lasagne hehe. Pleier egentlig å ha salat til, men jeg er jo et surrehue noen ganger så det hadde jeg glemt å kjøpe. Men men vi ble da mette forde :)

Nå venter jeg bare på at gubben skal ha tid til å spise middag. (Sånn er livet med en bonde :P) 

Én kommentar

Latte&Lullabies

31.07.2014 kl.18:55

Nam! Den terta så god ut ;)

Bondepike

31.07.2014 kl.19:06

Latte&Lullabies: Takk, det var den også :)

Skriv en ny kommentar

Bondepike

25, Lier

Jeg heter Helene og bor med min samboer, to katter og en hund i Sylling i Lier. Vi har i januar 2014 tatt over gården til mine svigerforeldre og her har vi startet med kyr. Denne bloggen handler om mitt liv på gården og min lidenskap for interiør og baking. Kontakt: bondepike@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits