HVEM ER JEG? | E-POST | OPPSKRIFTER

18 nye små troll

Hei :) I dag dro Jørgen meg opp kl halv 7 for å hjelpe han i fjøset og på gården. For i dag kom det 18 nye okser til oss. Så da måtte jeg hjelpe til å gjøre klart for å få dem inn i fjøset. Jørgen har også kjøpt seg ny traktor og en av de han har fra før skal selges. Så den måtte vaskes. Og det trengtes :P Men nå er den nesten like god som ny. Vi fikk også kjempe masse skryt av Nortura i dag. Han synes oksene våre vokser kjempe bra og han skrøyt av at de var så rene og fine. Alltid hyggelig med mye skryt :D Glemmer fra gang til gang hvor små de er når vi får dem. Søte og uskyldige enn så lenge :P Nå har vi faktisk hele 81 kyr med stort og smått. En sliten liten Daisy i dag :) 

3 kommentarer

Mamma 😙

04.08.2014 kl.21:08

Så fine de er! Må komme en tur og hilse på dem 😊

livjudit

04.08.2014 kl.21:19

Så flotte dem er! ja dem er herlige når dem er så små, vi har en som står på beite å brumler nå å skremmer naboene som går men han er jo så snill som et lam hehe, men er kanskje lett for oss å si som jobber med han om dagen og har følgt an fra an var bitteliten :) Ha en strålende kveld :)

Bondepike

05.08.2014 kl.08:49

Mamma: Dere er alltid velkommen vettu :)

Bondepike

05.08.2014 kl.08:51

livjudit: Tusen takk! Vi har en brumlebass ute på beite vi også. Han er en skikkelig kosegris, men ikke helt til å stole på :P Så jeg går aldri bort til han hehe.

Skriv en ny kommentar

Bondepike

25, Lier

Jeg heter Helene og bor med min samboer, to katter og en hund i Sylling i Lier. Vi har i januar 2014 tatt over gården til mine svigerforeldre og her har vi startet med kyr. Denne bloggen handler om mitt liv på gården og min lidenskap for interiør og baking. Kontakt: bondepike@outlook.com

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Siste kommentarer

Lenker

hits